Truca'ns gratis

900 840 494

Dret d'oposició

Mitjançant l'exercici d'aquest dret se'ns indicarà que no desitges que es tractin les teves dades per a finalitats basades en nostre interès legítim com pot ser la realització de comunicacions comercials a clients.

Et recordem que com a client pots gestionar com desitges que ens posem en contacte amb tu en l’àmbit comercial a través del teu espai privat de client, d'una manera més immediata i senzilla.

En tot cas, si vols exercir-lo per aquesta via, com a client, pots emplenar el formulari inclòs més avall, adjuntar una còpia del teu DNI (en cas d'actuar per mitjà d'un representant legal cal aportar còpia del DNI del representant, a més del document que reculli la representació) i enviar-nos-ho al correu electrònic docu@racctelplus.com o a la següent adreça postal: apartat de correus 2096, 15080 La Corunya.

Per a no clients que estiguin rebent comunicacions comercials telefòniques, no impliquen el tractament de les seves dades personals, però igualment poden exercir el seu dret a oposar-se a rebre aquestes comunicacions mitjançant les vies següents:

  • Inscrivint-se en llistes d'exclusió publicitària que figurin a la web de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
  • Indicant-ho expressament en la trucada rebuda. Si ho heu indicat i no s'ha fet efectiva la petició en el termini d'un mes, si us plau poseu-vos en contacte amb la nostra Delegada de Protecció de Dades en l'adreça dpd@racctelplus.com
  • Indiqueu-nos el número en el qual no voleu rebre comunicacions comercials per part nostra a través del correu electrònic docu@racctelplus.com o a la següent adreça postal: apartat de correus 2096, 15080 La Corunya.I, atès que no podem autenticar que siguis el titular del número telefònic per al qual vols exercir el dret, ens hauràs de fer arribar també una prova de titularitat, com ara una factura o una captura de pantalla de l'espai de client de l'operadora actual.

En el termini d'un mes t'informarem sobre l'acceptació o denegació de la teva petició. O si la sol·licitud fos molt complexa per a nosaltres, aquest termini podria ampliar-se fins als tres mesos.

Qualsevol sistema operatiu
Nom: Dret-oposicio.pdf
Mida: 214 Kb
Descarrega el formulari de dret d'oposició