Política de galetes

RACCtel+ utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, elaborar informació estadística, i també per mostrar-te publicitat adaptada als teus interessos mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació (adreça IP, entre d'altres).
Si vols informació sobre els tractaments de dades personals relacionats amb la nostra web disposes d'informació detallada aquí

Què és una galeta?

Una galeta ("cookie") és una sèrie de caràcters de text que una web envia al navegador perquè la hi retorni en cada petició de pàgina, de manera que pot identificar-se una preferència d'usuari, mantenir un carret de la compra o permetre reconèixer-lo sense demanar usuari i contrasenya cada vegada.

Quines galetes utilitzem?

Hi ha diferents tipologies de galetes sobre la base d’una sèrie de factors. En els nostres llocs web utilitzem diversos tipus de galetes:

  • En funció de qui gestiona la galeta, nosaltres utilitzem tant galetes pròpies, com de tercers.
  • En funció de la durada, utilitzem tant galetes de sessió, que no es desen en l’equip de l’usuari però que són tècnicament necessàries per al funcionament correcte del servei, com galetes desades temporalment, amb un marc temporal diferent.
  • I d’acord amb la funcionalitat, utilitzem tant galetes tècniques, que són les necessàries per a la navegació o per al control tècnic, galetes de personalització del lloc web a l’usuari, galetes publicitàries i/o dirigides, en les quals s’adapta la publicitat a l’usuari, fins i tot generant-ne un perfil.

A més, l'ús dels botons d'enllaç directe amb algunes xarxes socials, com ara Facebook o Twitter, que trobaràs en les nostres webs, comporta l'ús de galetes d’aquestes xarxes socials, i només es desa la informació en aquestes xarxes.

Tens tota la informació actualitzada sobre les diferents galetes que utilitzem, a qui pertanyen, la durada i la funcionalitat que tenen, en la nostra consola de gestió de galetes, des de la qual a més podràs configurar les teves preferències sobre quines galetes acceptes o no en la teva navegació pels nostres llocs web.

Com puc gestionar les galetes des del meu equip?

Tots els navegadors t'ofereixen la possibilitat d'accedir a la informació detallada de les galetes que instal·la un lloc web determinat i també la possibilitat de rebutjar-les de diferents maneres:

  • Rebutjar totes les galetes
  • Avisar abans de cada instal·lació d'una galeta perquè decideixis si acceptar-la o no
  • Rebutjar automàticament totes les galetes de tercers del lloc, però no les pròpies
  • Navegar de manera privada, de manera que les galetes s'instal·len però s'eliminen una vegada finalitzada la sessió actual

Aquí tens més informació sobre la configuració de les galetes en els navegadors més utilitzats:

Recorda que RACCtel+ no pot garantir el funcionament correcte del servei si l'usuari impedeix l'ús de totes les galetes.

Acceptació de la nostra política de galetes?

Les galetes poden afectar la teva privadesa. És per això que a RACCtel+ t’oferim tota la informació necessària sobre les galetes que utilitzem, i també sobre la capacitat de configurar-les com vulguis a través d’aquesta consola, que també apareixerà la primera vegada que accedeixis a les nostres webs.