Més informació del pagament a terminis a RACCtel+

Qualsevol persona pot sol·licitar el pagament a termini d’un terminal o dispositiu?

L’únic requisit que et demanem és que siguis ja client de RACCtel+ amb una línia mòbil i amb una antiguitat en el servei de dos mesos.

Per què cal ser client per poder tenir un terminal a terminis en RACCtel+?

La nostra filosofia és centrar-nos en el client. Donem serveis de telecomunicacions: Internet per fibra, mòbil, fix i televisió. Molts clients ens sol·licitaven que els oferíssim dispositius associats a aquests serveis i, com que creiem que és important escoltar-vos, tenim una petita botiga de dispositius electrònics (telèfons intel·ligents, tauletes, televisors...). Però és per respondre a les necessitats dels nostres clients.

Conèixer més sobre el pagament a terminis

Cobreu interessos o algun extra per finançar els equips?

No. Tu tries el telèfon intel·ligent o el dispositiu electrònic que més t’interessi i el pots pagar de manera completa o en 24 quotes. Veuràs que el preu és el mateix. No cobrem cap interès.

Com funciona el finançament a RACCtel+?

Simplement et demanem que siguis client amb almenys dos mesos d’antiguitat. Contractes el mòbil o l’equip que més t’agradi i te’n passem les quotes en la teva factura de cada mes. Res d’especial. Tot molt senzill.

Només puc pagar a terminis o tinc l’opció de comprar en un únic pagament?

El que tu prefereixis. La majoria dels nostres clients prefereix pagar còmodament en 24 quotes i nosaltres et donem aquesta opció sense cobrar interessos ni extres. Però si prefereixes pagar-ho tot de cop, ho pots fer. Tu decideixes. El preu, com pots comprovar, és el mateix.

Estic pagant ja un terminal a terminis i en necessito un altre. Puc agafar-lo encara que no hagi acabat de pagar el primer?

Naturalment. Si ja tens vist un telèfon intel·ligent que t’encanta o en necessites un de nou, pots sol·licitar-lo. A partir d’aquí, tens aquestes dues possibilitats:

  1. Continuar pagant en la teva factura mensual de RACCtel+ la quota de l’antic terminal i la quota del nou terminal.
  2. Liquidar en un únic pagament la quotes pendents de l’antic terminal i anar abonant les quotes del teu nou equip en la teva factura mensual.

L’enviament té algun cost?

No. Per ser client te l’enviem de franc. A més, te’l podem enviar al teu domicili habitual o a l’adreça que tu ens indiquis.