Quin usuari i quina contrasenya tinc?

Si la teva xarxa està configurada amb els valors per defecte, podràs consultar-ne el nom i la contrasenya a l'adhesiu que hi ha a sota del mòdem de cable.

Aquest adhesiu és únic per cada a mòdem de cable i s'hi subministra una configuració wifi segura basada en xifrat WPA2.

Política de Cookies

En la nostra web utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei quan ens tornis a visitar. Quan navegues per la nostra web n’estàs acceptant l’ús. Pots trobar aquí tota la informació sobre la nostra política de cookies.